Sunspa Sauna presenteert deze week de allernieuwste infraroodsauna “Lounge” van Alpha. Deze unieke infraroodsauna, geschikt voor twee personen, is één van de meest ergonomische en comfortabele infraroodcabine op de markt.

Als u in de comfortabele en esthetische zetels “loungt” voelt u een oase van ontspanning. De ergonomische infraroodstralers die verwerkt zijn in beide zetels volgen de anatomie van het lichaam. Hierbij wordt de rug en nek verwarmd, wat een zeer gunstig effect heeft op spinale aandoeningen en andere rugklachten. In de zetels van deze infraroodsauna heeft u niet langer een onnatuurlijke zithouding meer waarbij de onderste ruggenwervels worden belast. Door de “lounge” zitting maken de bekken een knik waardoor de wervels van elkaar komen te staan. Dit zorgt voor een betere toegang tot de zenuwen in de rug.

Daarnaast wordt met de gebundelde infraroodenergie het immuunsysteem versterkt en de bloedcirculatie en stofwisseling gestimuleerd. Ook beschikt deze infraroodcabine over kleurentherapie. Deze therapievorm draagt helpt om een verstoorde energiebalans in het lichaam te herstellen zodat bepaalde klachten kunnen verdwijnen.

De infraroodstralers (enige op de markt in de ergonomische vorm van de rug) worden elektronisch aangestuurd en zijn in vier stappen regelbaar. Zo bent u ook verzekerd van het grootste gebruiksgemak. Ten slotte willen we graag benoemen dat de Alpha Lounge tot in de kleinste details is afgewerkt. De binnenafwerking is uitgevoerd in cederhout van 8mm dik, terwijl de buitenafwerking is uitgevoerd in ayous hout van 11 mm met cederhout tussenstukjes.

Om de ultieme ontspanningsbeleving af te ronden is kunt u met de bijgeleverde afstandsbediening de verlichting, geïntegreerde kleurentherapie en ingebouwde MP3-speler regelen. Hoe heerlijk is het om te genieten van de warme infraroodstralers terwijl u luistert van uw favoriete muziek!

De infraroodsauna kunt u nu bestellen met een unieke korting van maar liefst € 1.500,-. De infraroodsauna Lounge is, als u deze nu besteld, namelijk geprijsd van € 5.995,- voor € 4.495,-!