Ga voor Aromatherapie

Volledig ontspannen in de sauna met heerlijke Aromatherapie. Zeker als u een sauna thuis heeft staan, dan kunt u de gehele saunaervaring op uw wensen (en die van uw partner) afstemmen. Wist u dat u bij ons kunt kiezen uit acht heerlijke saunageuren voor aromatherapie? Zo kunt u nóg meer genieten van een saunamoment. Elke geur heeft een eigen uitwerking en invloed. Wij leggen u graag uit wat elke geur precies doet zodat u de ideale geur kunt kiezen.

Aromatherapie voor een Infrarood sauna of een Traditionele sauna

Zowel voor een Infrarood sauna’s als voor een Traditionele (Finse) sauna’s zijn er sauna geuren verkrijgbaar. Indien u een Infrarood sauna heeft dan werkt een geurspray ideaal.

Door in de cabine een kleine hoeveelheid te sprayen wordt de geur perfect opgenomen zodat de geur direct zijn werk kan doen. Indien u een Traditionele sauna heeft dan mengt u eenvoudig een kleine hoeveelheid geur concentraat met water voor het opgieten. Met deze verschillende aromageuren geeft u een extra dimensie aan uw ontspanmoment.

Uiteraard hebben we ook onze saunageuren voor de traditionele sauna’s, deze meng je met een ruime hoeveelheid water in je saunaemmer. Met de saunalepel giet je dit over de lavastenen van de kachel, zodat het direct verdampt. Je sauna wordt zo gevuld met een heerlijke geur.

De verschillende geuren aromatherapie

U kunt kiezen uit acht verschillende oliën met ieder hun eigen geur en werking, dus zo weet u zeker dat er een geur tussen zit die past bij uw wensen. Misschien wilt u een geur die extra ontspannend werkt of een geur die juist een verkoelende werking op uw luchtwegen heeft. Het kan allemaal!

Eucalyptus

De geur van eucalyptus zorgt voor een verfrissend en verkoelend effect. Heeft een hele positieve invloed op de luchtwegen en helpt bij astma, bronchitis, koorts en griep.

Jasmijn

Jasmijn saunageur biedt een exotische geurbeleving, welke zich laat meten met de stille krachten van de tropen. Een geur welke de gevoelens van een exotisch verblijf stimuleert en een verzachtende werking heeft op de huid. De absolute geur voor een exotische beleving in uw eigen privé sauna.

Dennen

Deze geur herkennen we uit duizenden, toch? De dennengeur werkt versterkend en is goed tegen slapeloosheid. Verder werkt het ook tegen bronchitis en een voorhoofdsholteontsteking.

Lavendel

Voor veel mensen een favoriete geur: lavendel. Lavendel werkt ontspannend en rustgevend op lichaam en geest. Wij snappen wel waarom mensen dit zo’n lekkere geur vinden. Lavendel bevordert de nachtrust dus een heerlijke saunasessie met lavendel en u slaapt als een roosje!

Finland Fresh

Finland Fresh saunageur geeft u het gevoel van een frisse maar zwoele winterdag. De saunageur is zeer populair door haar frisse en twinkelende werking op de huid. Een bijzondere geurervaring in uw eigen thuis sauna.

Hout

Hout saunageur is de ervaring bij het zagen van vers hout in de natuur. Zaagsel en hars vormen de juiste geur, als bedoeld door de natuur. De geurbeleving welke een constante ontspanning creëert als van oorsprong behoort bij een ultieme sauna ervaring.

Lindebloesem

Deze geur werkt verzachtend op de huid en geeft een gevoel van lente en vrijheid. De geur is vriendelijk en intens. Een geur ervaring welke een speciale ontmoeting is tussen persoon en natuur in uw sauna.

Alpenkruiden

Alpenkruiden saunageur is de beleving van de permanente frisheid en geur van specifieke kruiden, welke groeien op de flanken van de Alpen. Een geur die uiterst ontspannend werkt na een flinke inspanning en geeft een gevoel van saamhorigheid tijdens het gebruik van uw thuis sauna.