• Hammam

    Hammam

Hammam

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

De hammam

De traditionele hammam, bekend als het Oosterse stoombad, speelt nog steeds een belangrijke rol in het culturele en sociale leven in het Midden-Oosten. Het is een ‘oase van retraite’ in de dagelijkse stress. Alpha Wellness Sensations brengt dit droombeeld tot leven.

Voor ons is er maar één oplossing en dat is de beste! Ons team van ervaren ontwerpers, technici en projectleiders zorgen ervoor dat uw sauna, infraroodcabine en hammam aan al uw eisen voldoet in techniek en in design. Volledig op maat gemaakt van de vloer tot aan het plafond. Zowel voor uitbreiding van reeds bestaande projecten als voor het opleveren van geheel nieuwe projecten.
Van klein tot groot voor al uw projecten kunt u terecht bij Alpha Wellness Sensations.

Een voorstelling, een beeld of een foto, alles begint met een goed ontwerp. Onze ontwerpers maken met behulp van 3D techniek uw voorstelling en tekening tot een realistische weergave zodat u zich een juist beeld kan vormen van uw toekomstige wellnessruimte.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen privé hammam of wilt u binnen uw bedrijf een hammam voor personeel of consumenten aanbieden. Kom dan eens langs bij Sunspa Breda om de Alpha Hammam te bezichtigen en uit te proberen.

Waarom een hammam?

Uniek wellness product

Goed voor de gezondheid

Voor privé en commercieel gebruik

Geheel op maat leverbaar