Infrarood sauna's

Sunspa Sauna is dé infrarood sauna & Finse sauna specialist in de Benelux. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit topkwaliteit infraroodsauna, Finse sauna en barrelsauna modellen van de beste merken op de markt. Denk aan Full Spectrum, Infra4Health, Dr. Kern, Alpha Industries en Almost Heaven Sauna’s.

Onze sauna’s variëren in grootte, opties, houtsoorten en prijzen. Sunspa Sauna garandeert u de laagste prijsgarantie met de beste service. Daarnaast krijgt u tot 20 jaar garantie op de keramische infrarood elementen zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw eigen infraroodsauna. In de afgelopen jaren heeft Sunspa Sauna al vele klanten mogen voorzien van een uniek wellnessproduct in de vorm van een eigen sauna.

Ontspannen voor iedereen

Steeds meer mensen gaan in het dagelijks leven bewust op zoek rust en ontspanning. Met een infraroodsauna creëert u uw eigen wellness plekje in huis. Een plekje om volledig te ontspannen en tot rust te komen.

Sunspa Sauna vindt het belangrijk dat niet alleen mensen met een dikke portemonnee kunnen genieten van ultieme ontspanning. Om deze reden bieden wij onze producten tegen de scherpste prijzen op de markt aan.

Kwaliteit van A tot Z

Sunspa Sauna heeft kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Naast onze topkwaliteit sauna’s bieden wij ook een kwalitatief hoogwaardige en professionele service aan. Onze deskundige en ervaren medewerkers voorzien u altijd van een geheel vrijblijvend en persoonlijk advies.

De levering en installatie van onze sauna modellen wordt verzorgd door onze eigen installateurs. Zij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van transport en installatie van infraroodsauna’s / sauna’s. Zo bent u verzekerd van een professionele afhandeling.

Bent u benieuwd geworden naar onze sauna modellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een infraroodsauna / barrelsauna heet u van harte welkom in één van onze sauna showrooms in Nederland of België.