• Barrel sauna’s

    Barrel sauna

Bij Sunspa Sauna vindt u topkwaliteit barrel sauna’s van gerenommeerde en gevestigde sauna merken als Almost Heaven Sauna’s en Infra4Health Sauna’s.

Een barrel sauna is een echte eye-catcher in uw tuin. Het ontwerp heeft namelijk een natuurlijke en tijdloze uitstraling, wat past in ieder tuin ontwerp.

Onze barrel sauna’s worden met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen die er zijn. Zo zijn alle barrel sauna’s vervaardigd uit Canadees Red Cedar hout, een A-kwaliteit houtsoort met een warme uitstraling en een heerlijk natuurlijke geur.

Daarnaast is Red Cedar hout één van de best isolerende houtsoorten die er bestaan en is een houtbehandeling niet nodig.

Barrel sauna kenmerken

Het belangrijkste en meest bekende kenmerk van een barrel sauna is de artistieke vorm, veelal geassocieerd met de vorm van een wijnvat. Deze vorm brengt een aantal voordelen met zich mee.

Door deze unieke vorm is de sauna zeer snel op de gewenste temperatuur. Er hoeven namelijk geen loze hoeken verwarmt te worden. Daarnaast circuleert de warmte beter door de ronde vorm van de sauna. Dit scheelt naast tijd ook een hoop energiekosten omdat de temperatuur constant blijft.

Barrel sauna en gezondheid

Ook een barrelsauna is een uniek product voor de gezondheid. U kunt met uw eigen barrelsauna in de tuin dagelijks genieten van warmte en rust.

Door de uitstekende luchtcirculatie in deze sauna kunt u optimaal genieten van alle positieve effecten van een sauna.

Zo kan een barrel sauna bijdragen aan het verzachten van pijnlijke spieren en gewrichten, verbeterd het de bloedcirculatie, versoepelt het de huid en werkt het stress verlagend.

Showrooms

Denkt u eraan om een barrelsauna te kopen, kom dan eens een kijkje nemen bij één van de showrooms van Sunspa Sauna. In onze showrooms in Nederland of België kunt u alle modellen bekijken en geheel vrijblijvend uit proberen.

Nieuw te bezichtigen zijn onze infrarood barrelsauna’s, een unieke combinatie van een infraroodcabine en een barrelsauna.

Waarom een barrel sauna?

Unieke vormgeving

Snel verwarmd

Milieuvriendelijk

Elke dag genieten!