• Dr. Kern sauna’s

    Dr. Kern sauna's

Dr. KERN is het traditierijke merk voor gezondheid, wellness en bruiningstechniek Dr. KERN is nieuw leven ingeblazen door Alpha Industries uit het Belgische Hasselt.

Wij verwerken voor alle Dr. Kern cabines enkel technische componenten en grondstoffen van marktleiders uit Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje. Exclusieve Himalaya zoutstenen, LED-kleurlicht, ergonomisch gevormde banken en nieuw ontwikkelde infraroodstralers zijn de bouwstenen van het nieuwe Dr. Kern gamma.

Innovatief design en uitmuntende verwerking: Alpha-Industries verenigt het beste vakmanschap in productie met het modernste en meest veelbelovende design. Gebruiksvriendelijke functies laten de gebruiker levenskwaliteit ervaren; ze zorgen voor ontspanning van lichaam en geest.

In de basisconfiguratie, zijn er drie verschillende modellen. Veel opties kunnen worden toegevoegd om het geheel specialer op uw wensen aan te passen.

SSI infraroodstralers

Dr. KERN presenteert de nieuw ontwikkelde Solar-Spektrum-Infraroodstralers (SSI). Dieptewarmte werkt het best in het volledige spectrum van infraroodstraling.

Net zoals het natuurlijke en behaaglijk warme licht van de zon. De Dr. Kern SSI infraroodwarmtestralers werden speciaal ontwikkeld, zijn hoogwaardig en doordacht. Ze bieden als enige full-spectrum straler de belevenis van de de warmte- en dieptewerking van de natuurlijke zon.

Dr. Kern presenteert als eerste de exclusief en nieuw geconcipieerde Solar-Spectrum-Infraroodlampen ( SSI ). Deze unieke emitters, waarvoor een patent verkregen is, zijn gebaseerd op het complete infraroodspectrum van de natuur.