• Sauna pods

    Sauna pod

Als u op zoek bent naar een echte sauna eye-catcher in de tuin of andere buitenlocatie, dan kunt u niet om een sauna pod heen. De unieke vormgeving en indeling maken de sauna pod één van de meest opzienbarende sauna’s op de markt.

Sauna Pods van Red Cedar (ook wel Red Ceder genoemd) hout hoeven niet behandeld te worden.

De heerlijke, natuurlijke geur van dit hout zorgt voor een typische saunageur. Het hout heeft daarnaast natuurlijke antibacteriële eigenschappen, werkt niet en kan heel goed tegen vocht.

Showrooms

Wilt u een sauna pod kopen of bent u gewoon benieuwd hoe deze sauna er in het echt uitziet, werkt en aanvoelt? Kom dan eens een kijkje nemen bij één van de showrooms van Sunspa Sauna.

In ons assortiment vindt u sauna pods vervaardigd van de beste materialen op de markt. Kwaliteit is dus een absolute garantie.

In onze showrooms in Nederland of België kunt u alle modellen bekijken en geheel vrijblijvend uit proberen.

Waarom een Sauna pod?

Unieke vormgeving

Snel verwarmd

Milieuvriendelijk

Heel het jaar genieten

FSC keurmerk

Al het hout dat is gebruikt voor de vervaardiging van onze pod sauna’s is gecertificeerd met het FSC keurmerk. FSC is een internationale organisatie die zich inzet voor het behoud van de bossen. Als boseigenaren zich aan de FSC standaarden houden kan hun bos worden gecertificeerd. Onafhankelijke controleurs zien toe op naleving van de regels.

FSC bosbeheer zorgt voor inkomsten voor de bevolking. Er werken lokale mensen in een FSC-bos. Zij worden voorzien van een vast loon, schoon drinkwater, goede veiligheidskleding en medische voorzieningen.

Als we FSC tropisch hardhout uit FSC-bossen in landen als Brazilië, Kameroen en Indonesië gebruiken, dan is dat gunstig voor de mensen en dieren die er leven. Het bos blijft nameijk gewoon bos. Er worden alleen bomen uitgehaald die het bos kan missen. In Kameroen leven er Gorilla’s in FSC-bossen en kunnen dat blijven doen. Dat geldt ook voor de jaguar in het Amazonegebied en de neushoorn op Borneo.

Het gebruik is niet alleen belangrijk voor de mensen en dieren die direct van dat bos afhankelijk zijn. Ook het wereldwijde klimaat profiteert van goed beheerde tropische bossen. FSC-bosbeheer beschermt bossen en levert bouwmateriaal met een veel betere CO2-prestatie dan andere materialen die worden toegepast in bouw en GWW.

FSC hout