• Maatwerk sauna’s

    Maatwerk sauna

Sauna op maat

Of het nu gaat om een infrarood sauna of Finse sauna op maat voor bij u thuis of een volledig op maat gemaakte sauna voor commerciële / professionele toepassingen, bij Sunspa Sauna bent u op het juiste adres voor al uw sauna op maat toepassingen.

Naast ons reguliere sauna aanbod leveren wij ook sauna’s die geheel naar uw eigen wensen samengesteld kunnen worden. Zo kunt u onder andere zelf de afmetingen, indeling, houtsoort en opties bepalen.

Onze eigen monteurs hebben jarenlange ervaring in de wellness branche, met in het bijzonder de vervaardiging, levering en plaatsing van sauna’s.

Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde merken en leveranciers. Een voorbeeld hiervan is Alpha Wellness Sensations, dé internationale marktleider en producent van hoogwaardige wellness producten zoals sauna’s.

Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige maatwerk sauna.

Maatwerk sauna’s

Onze specialisten zorgen voor het ultieme eindproduct dat aan al uw wensen en behoeften voldoet. Van kleine tot grote projecten, Sunspa Sauna zorgt voor een persoonlijke wellness sensatie tot in de kleinste details.

Van idee tot fysieke realisatie. U kunt met onze jarenlange ervaring rekenen op een geweldig resultaat. Door gebruik te maken van alleen de beste onderdelen en materialen bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw sauna op maat.

Wenst u meer informatie over onze sauna op maat oplossingen? Kom dan eens geheel vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Nederland of België.

Ook kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen

Waarom een maatwerk sauna?

Privé of bedrijf

Volledig op maat gemaakt

Beste kwaliteit materialen

Vakkundig personeel

Sauna op maat projecten