• Sauna geuren

    Sauna geuren

Geuren voor de sauna

In ons sauna producten assortiment vindt u nu ook diverse geuren voor zowel infraroodsauna’s als Finse sauna’s. Deze heerlijke geuren hebben ieder hun eigen kenmerken en werking op lichaam en geest.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de authentieke geur van dennen, of gaan voor een een verkwikkende eucalyptus geur. In ons sauna geuren assortiment vindt u altijd wel een geur die bij u past. Maar het is natuurlijk ook leuk om verschillende sauna geurtjes uit te proberen.

Ook kunt u kiezen voor een display met geurtjes. Zo kunt u uw sauna sessie afwisselen met verschillende geuren die ieder een andere werking hebben op lichaam en geest.

Etherische oliën

Onze sauna geuren zijn gemaakt van etherische oliën die geëxtraheerd zijn uit planten, bomen en bloemen. Eeuwenlang worden deze oliën al in verschillende therapievormen toegepast vanwege hun weldadige werking op lichaam en geest. Het is dan ook niet voor niets dat deze oliën de levensenergie van de natuur worden genoemd.

Ook hebben diverse hedendaagse onderzoeken aangetoond dat etherische oliën een rustgevende, helende en reinigende werking hebben. Onze huid is namelijk in staat de heilzame stoffen uit etherische oliën op te nemen en door het lichaam te leiden.

Een belangrijke andere factor van deze oliën is de geur (ofwel geuren). Deze geuren hebben namelijk een belangrijke invloed op onze geest en psyche. Ze dragen bij aan het ontstaan van positieve stemmingen.